Şahutoğlu; “İskenderun’u Yeniden Dirilteceğiz”

0
157

Pazar günü seçim çalışmalarına Fatih Sultan Mehmet Mahallesi semt pazarı ziyaretiyle başlayan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğu, gördüğü ilgi ve sevgi karşısında güne oldukça enerjik bir şekilde başladı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Zebun’un da eşlik ettiği ziyarette, tezgahları tek tek dolaşan Şahutoğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla da kucaklaştı.

Şahutoğlu, oldukça keyifli geçen Pazar gezisinin ardından Şahintepe, Mustafa Kemal ve Dumlupınar Mahallelerinde halkla buluştu.

Mahalle sakinlerinin gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür eden Şahutoğlu, hem İskenderun Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi için destek istedi.

İskenderun belediyesinin rantın ve talanın değil halka hizmetin yeri olacağının sözünü veren Şahutoğlu; “İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin aynı çatı altında birleşmesiyle İskenderun 5 yıldır yoksun olduğu hizmetlerle buluşacak. Kadınlarımız bizim için çok önemli. Kadınlarımıza meslek ve beceri kazandıracak kurslar, çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim desteği veren kurslar, kütüphane toplantı ve taziye amaçlı kullanılacak salonlar yapacağız.

Kadınlarımız ürettikleri el emeklerini kendileri satarak ev ekonomisine katkıda bulunacaklar. İskenderun’u şaha kaldıracak, ayağı yere basan pek çok projemiz var. Bunları hayata geçirebilmek için desteğinize ihtiyacımız var. Destek verin, birlikte kazanalım” diye konuştu.

İskenderun’un bulunduğu konum itibariyle ülkemizin en stratejik kenti olduğunu ifade eden Şahutoğlu, kente ivme kazandıracak projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek; “İskenderun’umuzu yarınlara taşıyacak, dış dünyayla buluşturacak, yeniden diriltecek projelerin altına imza atmak için desteğinizi istiyoruz” dedi.

Mustafa Kemal Mahallesindeki mahalle toplantısına katılan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğunu vurgulayarak; “Yılmaz Şahutoğlu’nu seçin sonra evinize gidin rahat edin” dedi.

Dumlupınar Mahallesinde ‘Yılmaz Başkan’, ‘Dumlupınar Seninle Gurur Duyuyor’ sloganlarıyla karşılanan Şahutoğlu; “Desteğiniz, yüreğiniz bizim için çok önemli. Yüreğinize sağlık. Dumlupınar benim ilk göz ağrımdır. Mahallemizin sorunlarını biliyoruz ve derman olmaya geliyoruz” dedi.

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Şahutoğlu, konuşmasının sonunda güvercin uçurdu ve mahalle sakinleriyle halay çekti.

Şahutoğlu mahalle toplantılarının ardından geç saatlere kadar sürdürdüğü ev toplantılarıyla İskenderunluların yüreklerine dokunmaya devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here