Sahipsizliğin Bedeli!

0
74

idçspor5Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Emre Kosif*, Süleyman Yavaşoğlu**, Yusuf Bozdoğan *

İskenderun Demir Çelik Spor: Kadir*, Mehmet*, Halil İbrahim*, Mustafa*, Salih*, Ethem* (Dk.58 Hamza*), Mustafa Serkan* (Dk.46: Deniz*), Serdar*, Tanju* (Dk.79 Edim*) Murat **, Ömür*

Bugşaşspor: Ozan**, Rahmi**, Efe Can** (Dk.58 Burak Kara**), Abdullah**, Mahmut**, Ferhat**, Osman**, Burak** (Dk. 75 Samet*), Recep***, Fatih** (Dk. Oğuz Ceylan*), Oğuz ***

Goller: Dk.76 Recep (Buğşaşspor)

Sarı Kartlar:  Halil İbrahim, Mustafa Soytaş (İskenderun DÇ), Fatih, Samet (Buğşaşspor)

Kırmızı Kart: Dk. 31 Halil İbrahim. Dk. 89 Ömür (İDÇspor)

Hafta sonu İskenderun 5 Temmuz stadında düşme hattından kurtulabilmek adına puan veya puanlar almak için Bugşaşspor ile karşılaşan İDÇspor, karşılaşmanın 70 dakikasını 10 kişi sürdürdüğü maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Protokolün ve taraftarın yine takımını yalnız bıraktığı karşılaşmadan hüzünle ayrılan İskenderun Demir Çelikspor, ligde 16. sırada kaldı.

Karşılaşmaya her iki takımda hızlı ve etkili şekilde başladı. Karşılaşmanın ilk etkili pozisyonunu İDÇspor 3. dakikada Salih ile buldu. Soldan kazanılan serbest vuruşta Serdar, Kaptan Salih’i gördü. Topu alan Salih defansı çalımlayarak ceza alanına girdi, çektiği şutu son anda savunma uzaklaştırdı. 9. dakikada bu kez konuk ekibin ani gelişen atağında defans ikiye bir yakalandı. Topla ilerleyen Osman ceza alanında bulunan Recep’i topla buluşturmak isterken son anda Mehmet araya girerek topu kornere gönderdi. 31’de topsuz alanda ceza alanı içinde yere düşürülen İDÇspor’lu Halil İbrahim, hakeme itirazlarını sürdürünce direk kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. İDÇspor, karşılaşmayı bu dakikadan sonra 10 kişi sürdürdü ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda karşılıklı gelişen ataklarda her iki takımda sonuç alma noktasında zorlandı. 76’da ise konuk ekibin golü geldi. Soldan gelişen atakta Osman’ın ceza alanına ortaladığı topa sahip olan Recep’in plase vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1.

Golden sonra da karşılıklı ataklar sürerken, karşılaşmanın 89. dakikasında İDÇspor’dan bu kez Ömür, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmayınca İDÇspor, sahadan bir kez daha mağlup ayrılmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here