Saadet Payas Yeni İlçe Başkanı Ramazan Öksüz Oldu

0
249

Saadet Partisi Payas ilçe teşkilatının geleneksel olarak düzenlediği iftar programında Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’den mazbatasını alarak ilçe başkanlığı görevine başladı.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İftar sonrası önceki ilçe başkanı Aytekin Kaplankıran’a teşekkür ederken yeni görevi devralan Ramazan Öksüz’e mazbatasını takdim ederek başarılar diledi. Eğe, burada yaptığı açıklamada; “Son günlerde verdiğimiz şehitlerden dolayı üzgünüz. Ramazan ayı huzur ve barış ayı ama maalesef savaşlar ve terör devam ediyor. İslam coğrafyalarında iç çatışmalar devam ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Umarız bir kez daha böyle acılar yaşamayız. İlimizde seçimler bitti artık hizmete odaklanmak lazım. Ülkemizin ve ilimizin başta işsizlik gibi ciddi ekonomik sorunları var. İlimizde Payas ve Altınözü meclis üyelerimizle yapılacak icraatlarına takipçisi olacağız. Ekonomik anlamda ciddi krizlerle karşı karşıyayız. Kalkınmaya ihtiyacımız var. Kalkınmak için ayrıştırarak kutuplaştırarak değil el birliği yaparak istişare ile dürüst belediyecilik anlayışı ve üretime ağırlık vererek gerçekleştirebiliriz.

Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz de önceki Başkan Aytekin Kaplankıran’a teşekkür ederek, Milli görüş hareketinde görev istenmez, verilir. Görev verilirse de vazifeden kaçınılmaz. Elli yıllık çınar ağacı olan milli görüş hareketinde şahsım adına hayatımda ki en onurlu görevdir. Bu onurlu görevi bizi tevdi eden başta İl Başkanımıza, ilçe yönetimimize ve Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Merhum Erbakan hocamın yaktığı meşalenin aydınlığında takatimizin sonuna kadar Payas ilçe teşkilatı olarak Payas’ımızın, Hatay’ımızın kalkınması için elimizden geleni yapacağız” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here