Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Yeniden Ramazan Öksüz!

0
57

Saadet Partisi Payas ilçe teşkilatının 3. olağan kongresi pandemi kurallarına uygun olarak kısıtlı sayıda katılımcı ile gerçekleşti. Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanları, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımı ile tek listeyle yapılan kongrede, Ramazan Öksüz delegeler geçerli tüm oylarını alarak ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ramazan Öksüz; “Bizimle omuz omuza verip, Milli Görüş ve Saadet Partisi bayrağını daha yukarı taşımak için gecesini gündüzüne katan canla ve başla çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saadet Partisi olarak herkesi kucaklayarak “Yaşanabilir bir Payas için el ele” sloganımız ile Payas’ımıza en güzel hizmetleri yapacağız inşallah” dedi.

Pandemi Krizi Ülkemizde 1 Yıl Geçmesine Rağmen Had Safhada!

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da kongrede yaptığı konuşmasında; “Payas’ımız belediye seçimlerde gösterdiği üstün performansı inanıyorum ki önümüzdeki dönemde tamama erdirecektir. Bugün olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Dünya tarihinin az rastladığı bir pandemi kriziyle karşı karşıyayız. Rabbim bu krizden tüm insanlığı bir an önce korusun. Tüm insanlıkla beraber ülkemizi de korusun. Maalesef aradan bir yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen üstün beceriksizlikleri sayesinde kriz hat safhaya çıktı.

Bugün virüs mikrobu nedeniyle ülkemizde vakalar her geçen gün artıyor. Dünya rekoru kırdık. İşsizlik, esnafın perişanlığı, hayatın olumsuz yönde etkilenmesi her geçen gün biraz daha fazla ilerliyor. Şu krizi dünyada Türkiye kadar beceriksiz yöneten, sadece algıya oynayan dünyada başka bir ülke olmadı.

Çok az sayıda insanların katılımıyla kongre yapmak zorundayız. Temenni ediyorum ki milletin sağlığını hiçe sayarak lebaleb kongreler yapmakla övünenler bu içinde yaşadığımız krizin artmasında sorumluluklarını anlar, vicdanlarıyla baş başa kalır, bu vicdan azabını da bir an önce temize çıkarmış olurlar” dedi.

Maya Olmadan, Ruh Olmadan Olmaz!

Tüm ittifaklarda, Saadet Partisinin merkezde olduğuna da işaret eden Çalışkan; “Devletin en tepesindeki şahsiyetler Saadet’li herhangi birisini transfer etmenin derdinde. Biliyor ki kurtuluşun tek yolu Saadet! Ama bilmeliler ki maya olmadan, ruh olmadan, şekilcilik ile bir yere varmak mümkün değil” diye konuştu.

Ülkemizde faiz sistemi, kapitalist emperyalist düzenin aynen devam ettiğini de belirten Çalışkan; “Mesele faizin kökünden kaldırılması. Mesele, bu faizci kapitalist düzenin değiştirilmesi, adil bir düzenin tesisi! Bugün iktidar değişti. İhaleyi alan insanların tipi değişti. Ama biliyorlar ki Saadet Partisi gelse müteahhitler değil, ihalenin kendisi değişecek. Rüşvet, torpil kalkacak, adam kayırma değişecek, liyakate önem verilecek, adalete önem verilecek. Her kim olursa olsun bizim insanımız değil, Hak kazansın, adalet kazansın, hukuk kazansın, bu ülke kazansın denecek. İşte Saadet Partisi bunun için önemli” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here