‘Roka Balık’ Antakyalıların Hizmetinde!

0
473

Uzun zamandır Arsuz’da hizmet veren ‘Roka Balık’ Antakya’da da bir şube açtı. İşletmeciliğini Sezer Kara’nın yaptığı Roka Balık’ın açılışında eşi CHP Hatay Milletvekili Aday Nermin Yıldırım Kara da Sezer Kara’yı yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılışa ayrıca Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, HAGİAD Başkanı Yusuf Kavak, önceki dönem Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve Birol Ertem, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir ve önceki dönem başkanı Ramiz Parlar, Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş, TMMOB Hatay Odası Başkanı Tahsin Kırık ve önceki dönem başkanı Abdullah Korkmaz, CHP Hatay İl eski Başkanlarından Servet Mullaoğlu, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Prof. Dr. Mehmet Yuva, CHP Hatay İl Gençlik Kolları üyeleri, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda davetli katıldı.

‘Roka Balık’ Antakya İşletmecisi Sezer Kara, Arsuz’dan sonra Antakya’da da şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Balık Lokantası ile tüm bölgeye güzel bir damak zevki yaşatmak istediklerini kaydetti. Sezer ve Nermin Kara çifti açılışta tüm davetliler ile tek-tek ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here