Resmi Belgede Sahtecilik, Nitelikli Dolandırıcılık

0
63

İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlilerince, mali suçlar kapsamında yapılan araştırma ve çalışmalarda; 2.504 adet ilacın yanı sıra 95 litre Boğma Rakı olarak tabir edilen el yapımı içki, 2 adet Ruhsatsız Av Tüfeği ile 103 adet kartuş ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İskenderun polisi ‘Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik’ suçları kapsamında, E.Y. isimli şahsın 2 farklı adresine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyon neticesinde; Hap, Enjeksiyon, Enjeksiyonluk Ampul, Enjeksiyon Çözelti, Plastik Tüpler İçerisinde Sıvı İlaç, Sprey ve İlaç Tabletlerinden olmak üzere toplam 2.504 Adet ilaç ele geçirildi.

Yapılan aramalarda ayrıca, E.Y.nin babası A.Y.ye ait olan bağ evinde ise 95 Litre Boğma Rakı olarak tabir edilen El Yapımı İçki, 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 103 adet kartuş ele geçirildi.

Ele geçirilenlerle ilgili Cumhuriyet Savcısından alınan talimat kapsamında A.Y. isimli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM) suçundan işlem yapılırken, şahsın ayrıca ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı gerekli yasal işlemler için Arsuz İlçe Jandarma komutanlığına teslim edileceği öğrenildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here