Raks Spor Kulübü İl Birincisi Oldu

0
366

raks spor1Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonluğunda Antakya’da gerçekleştirilen “Hatay Kick Boks Turnuvası” müsabakalarında üstün başarı ortaya koyan Raks Spor Kulübü, İl birincisi oldu. Böylesi bir başarı elde etmelerinde dolayı sporcularını kutlayan Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek, sporcularından daha büyük başarılar beklediğini belirtti.

Antakya kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve il genelinde bulunan spor okullarının katıldığı Hatay Kick Boks Turnuvasına 100’e yakın sporcu katıldı. Turnuvaya İskenderun’dan 22 sporcu ile katılan Raks Spor Kulübü, minik, yıldızlar ve gençler kategorisinde mücadele etti. Sporcularının tamamın derece ettiği Raks Spor Kulübü İl birincisi oldu.

raks spor2

Elde edilen bu başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek ile Kulüp Antrenörü Serdar Keskin; “Çocuklarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Onlara verdiğimiz emeğimizin karşılığını elde ettikleri bu başarı ile aldık. Kulüp bünyemizde bulunan sporcularımız tecrübeli ve yetenekli sporculardır. Bu işi de severek yapıyorlar. Turnuvada sporcularımızın yanında olan ailelerinin de desteği vardı. Sporcularımızın elde ettiği bu başarılarının daha üst seviyelere çıkarmalarını ve Türkiye’de derece yapmalarını bekliyoruz. Bunu başarabilecek yetenekte sporcularımız var. Böylesi bir etkinliği tertipleyen Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Taşkın’a ve Kick Boks İl Temsilcimiz Ahmet Kaşık’a teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here