Protokol Halk İle Bayramlaştı

0
55

Kurban Bayramı münasebetiyle tertip edilen bayramlaşma programında protokol üyeleri halk ile bayramlaştı.

11 Ağustos Pazar günü (Bayramın 1.Günü) İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesisinde icra edilen bayramlaşma programına; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, daire müdürleri, siyasetçiler ve siyasi parti teşkilatları temsilcileri, adli, askeri ve mülki erkân, emniyet teşkilatı mensupları, kurum yöneticileri, iş insanları, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç ve coşkuyla icra edilerek halk ile devlet ricali buluşmasının en güzel örneği sergilendi. Programda ilk önce protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, tebrikleri kabul ettiler. Ardından, protokol üyeleri, vatandaşları yanına giderek, hem sohbet ettiler, hem de bayramlarını tebrik ettiler.

Düzenlenen bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kurban Bayramı dolayısı ile belediyemizin sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldık. Çok değerli protokol üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek bayramlarını kutladık. Kurban Bayramı’nın kentimize, ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç ve coşkuyla icra edilerek halk ile devlet ricali buluşmasının en güzel örneği sergilendi.

Her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması, ilçemizde yüzlerce yıldır var olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here