Pes Dedirten Anne Manzaraları!

0
190

vefasız annelerEski Eş Nefretinden Çocuğunu Yuvaya Verdi

Annesi ile kardeşini öldürdüğü iddia edilen eski eşinden olan 3 yaşındaki kızını, ‘Annemi ve kardeşimi öldüren bir kişinin çocuğunu büyütmek istemiyorum’ diyerek yuvaya verdi.

Çocuğunun gösterilmediğini bahane ederek 2 kişiyi silahla öldüren Ahmet G.’nin eski eşi Sevgi Nur G. güvenlik güçlerini arayıp, ‘Annemi ve kardeşimi öldüren bir kişinin çocuğunu büyütmek istemiyorum’ diyerek, çocuğunu yuvaya verdi.

İskenderun’a bağlı Orhangazi Köyünde 24 Ocak’ta meydana gelen olayda, Hakan G., kızı A.’nın kendisine gösterilmediğini öne sürerek eski eşi Sevgi Nur G.’nin annesi 42 yaşındaki Şenay G. ile kardeşi 22 yaşındaki Ahmet G.’yi tabancayla öldürmüş, olayın ardından Hakan G. tutuklanmıştı.

Olayın şokunu yaşayan Sevgi Nur G., güvenlik güçlerini arayıp, ‘Annemi ve kardeşimi öldüren bir kişinin çocuğunu büyütmek istemiyorum’ diyerek, kızına bakmak istemediği söyledi. Güvenlik güçlerinin Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne bilgi vermesi üzerine yasal işlemler başlatıldı ve kız çocuğu, kendisine bakmak istemeyen annesinden alınıp bir yuvaya yerleştirildi. Çocuğun hangi yuvaya yerleştirildiği ise açıklanmadı.

Bebeğini Ölüme Terk Aden Anne İçin 25 Yıla Kadar Hapis İsteniyor!

2 aylık bebeğini Gölcük’teki evinde yalnız bırakıp 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde  Hatay’daki ailesinin yanına gelerek, bebeğinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan anne hakkında 25 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi.

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına hazırlanan ve “Berk” bebeğin annesi Seçil Müge D.’nin “şüpheli”,  babası olduğu tespit edilen Tayyar A.’nın da “mağdur” sıfatlarıyla yer aldığı iddianame üzerindeki incelemesini tamamladı. İddianameyi kabul eden mahkeme, ilk duruşmanın 12 Mart’ta yapılmasına karar verdi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheli Seçil Müge D.’nin “kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi” suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here