Payasspor Sahasında, Erzinspor Deplasmanda Puan Arayacak!

0
113

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve bu maçlarda görev alacak hakemler belli oldu. TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor’un milli maç arası nedeniyle sahaya çıkmayacağı bu hafta sonunda; 3. Lig 1.Gruptaki temsilcimiz Erzinspor, Pazar günü saat 15.00’te Manisaspor deplasmanında puan arayacak. 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor ise yine Pazar günü saat 13.30’da sahasında Belediye Derincespor’u ağırlayacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor, ligin 7. haftasında karşılaşacağı Derncespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör İsmaşl Cem Cambaz nezaretinde sürdürürken, Kulüp Başkanı Mehmet Arslan ve yönetim kurulu üyeleri de takımı yalnız bırakmadı. Yapılan son antrenmanı izleyen yöneticiler, takıma moral vererek, sahalarında oynayacakları bu zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladılar.

Hafta içinde Teknik Direktör Can Güven’in istifası ile Manisaspor maçına teknik direktörsüz hazırlanan Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor’da ise zorlu günler devam ediyor. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla ligde son sıralara gerileyen Erzin temsilcisi bir çıkış ararken, güçlü rakibi Manisaspor’dan puan veya puanlar alabilmek amacıyla sahaya çıkacak.

Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Manisaspor-Erzinspor A.Ş.
13 Ekim 2019 Pazar Saat: 15.00
Manisa 19 Mayıs Stadı
Şevket Can Arslan, Mehmet Kuru, Baykal Tuna

Payasspor-Belediye Derincespor
13 Ekim 2019 Pazar Saat: 13.30
Payas İlçe Stadı
Levent Gümüşdere, Harun Pekyürek, Furkan Kocayıldız
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here