Payasspor, Kemerspor Deplasmanından Puan Çıkardı: 2-2

0
39

misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Antalya deplasmanında Kemerspor ile 2-2 berabere kaldı. Kemer İlçe Stadında oynanan ve Gökhan Alkayalar, Mehmet Vargün ile Tahir Yalçın hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada, ev sahibi Kemerspor 2003 takımının gollerini 47 ve 52. dakikalarda Umut Dilek, misafir ekip Payasspor’un gollerini de 6. dakikada Hakkı Yıldız, 58. dakikada da Mehmet Ali Yenilmez attı. Alınan bu sonucun ardından Payasspor puanını 9’a, Kemerspor da 6’ya çıkarttı.

Maçtan Önemli Dakikalar…

Dakika 6: Kemerspor ceza alanında yaşanan bir atakta, Mehmet Küçükdurmuş vurdu, direkten dönen topu takip eden Hakkı plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

Dakika 29: Umut Dilek orta sahada topla buluştu defansı geçti, ceza alınana girdi, boştaki arkadaşı Mehmet Bayram’ı gördü, Mehmet sert vurdu defansa çarpan top kale yerine dışarı gitti.

Dakika 43: Payas defansı topu ceza sahası dışına uzaklaştırmak istedi, Yasin ise önüne düşen topa iyi bir plase vuruşu yaptı. Top üst çatala çarptı geri döndü.

Dakika 47: Yasin sol kanatta topla buluştu, boştaki arkadaşı Umut Dilek’i gördü Umut tecrübesini konuşturarak kaleci Suphi’nin üzerinden aşırtama bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1.

Dakika 52: Mehmet Bayram ara pası ile Umut Dilek’i buluşturdu. İne kaleci Suphi’nin çıktığını gören Umut yine aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.

Dakika 58: Payasspor adına kazanılan bir serbest vuruşta topun başına Hakkı Yıldız geldi. Ceza sahasına yaptığı ortada kafalardan seken topu takip eden Mehmet Ali, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve beraberliği yakaladı: 2-2. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here