Payasspor Ercüment Büyükavşar’a Emanet

0
163

Eski Kulüp Başkanları ve İş Adamlarının Takımı Kaostan Kurtarmak İçin Başlattığı Çalışma Mavi-Beyazlı Camiada Sevinç Yarattı…

misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Akdeniz temsilcisi Payasspor’u girdiği kaos ortamından kurtarmak amacıyla, eski kulüp başkanları ve bölgemizin sevilen iş adamlarının başlattığı çalışma Mavi-Beyazlı camiada sevinç yarattı

Kulüpten resmi açıklama yapılmamasına rağmen, girdiği maddi krizin ardından puan cetvelinde de alt sıralara kadar inen Payasspor’u kurtarmak amacıyla yapılan görüşmeler sonrasında,kulüp başkanlığını iş adamı Ercüment Küçükavşar’ın sürdürmesi kararlaştırıldı. Payasspor’un eski kulüp başkanları ve yöneticileri de takıma destek verme sözü verdi.

Futbolcularla Görüşme Yapıldı

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Payasspor’da alacağı bulunan teknik heyet ile futbolcularla görüşen ve olumlu yanıt alan yönetim, 15 Ocak 2021 tarihine kadar ücretleri ödeme sözü verdi.

Bazı futbolcuların alacaklarından dolayı TFF tarafından transfer tahtası kapalı tutulan Payasspor’da yönetim, bu sorunu çözmeyi ve 5-6 futbolcuyu da renklerine bağlamayı hedefliyor. Bu arada Payasspor yönetimi, takımdan ayrılan Koray Kurt’u ikna ederek tekrar takıma kazandırdı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here