Payasspor, Çorum Belediyespor’u Zor da Olsa Geçti

0
125

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Payas İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Çorum Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. Önder Turgay Demirdak’ın yönettiği karşılaşmada Payasspor’un gollerini 1’i penaltıdan olmak üzere ikisini Deniz Karadeniz, diğerini ise Gökhan Korkmaz attı. Misafir ekip Çorum Belediyespor’un golleri ise Mikail Albayrak ile penaltıdan Yakup Alkan’dan geldi.

Ma­çın ilk da­ki­ka­la­rı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ev sahibi ekip 11. da­ki­ka­da pe­nal­tı kazandı. Deniz Karadeniz’in vuruşu ağlarla buluştu: 1-0. Gol­den son­ra to­par­la­nan konuk ekip Ço­rum Be­le­di­yes­por 17. da­ki­ka­da beraberliği yakaladı. Ya­kup’un serbest vu­ru­şun­da di­rek­ten dö­nen to­pu Mikail ağ­la­ra gön­de­re­rek sko­ru eşitledi: 1-1.

32.da­ki­ka­da ev sa­hi­bi ta­kım Pa­yass­por, Gökhan’ın ce­za sa­ha­sı dı­şın­dan bul­du­ğu gol­le tek­rar öne geç­ti: 2-1. İlk ya­rı­nın son da­ki­ka­la­rın­da Pa­yass­por yi­ne yan top­tan bu kez De­niz’in ka­fa­sın­da bir gol daha bukdu, so­yun­ma oda­sı­na iki farklı skorla girdi: 3-1.

Maçın ikinci yarısında daha etkin olan taraf Ço­rum Be­le­di­yes­por oldu. 59. da­ki­ka­da Kı­vanç’ın dü­şü­rül­me­si ile ka­zan­ılan pe­nal­tı­yı Ya­kup go­le çe­vir­di. Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamazken, 3 puana uzanan Payas temsilcisi ­oldu. Kır­mı­zı-Si­yah­lı ta­kım ise üç haf­ta ara­nın ar­dın­dan mağ­lu­bi­yet­le ta­nış­tı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here