Payas Bld.spor’da Kahramanmaraş BŞB Maçı Hazırlıkları

0
114

payas bldspor325 Temmuz Stadında bu hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, önemli karşılaşma için hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Teknik Direktör Ender Tıraş öncülüğünde maç hazırlıklarını sürdüren Payas Belediyespor futbolcuları, galibiyete olan özlemlerini bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ağılayacakları Kahramanmaraş BŞB. karşısında almakta kararlı olduklarını, antrenmanda ortaya koydukları performans ile gözler önüne koydular.

Özelikle geçen hafta sonu Kızılcabölükspor karşısında uzatma dakikalarda yenen golün tekrarlanmaması konusunda futbolcularını ikaz eden başarılı Teknik Hoca Ender Tıraş; “İyi futbol ortaya koymamıza karşın bunu skora yansıtmaktaki sorunu halen çözmüş değiliz. İyi futbolu skora yansıtamadığınızda size puan vermiyorlar. Bunun bilincindeyiz! Ümit ediyorum ki bu hafta sonu iyi futbolumuzu galibiyet ile süsleyip, üç puanı alacağız” dedi.

Cumartesi günü saat 13.30’da yapılacak karşılaşmaya taraftar desteği de isteyen Teknik Direktör Tıraş; “Uzun soluk bu maratonda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Tüm sporseverlerin desteğini yanımızda hissetmek bize ayrıca güç katacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here