Payas Bld.spor İlk Maçında Kupaya Veda Etti

0
62

payas bldspor20Stat: Osmaniye 7 Eylül

Hakemler: Salih Salar***, Göktürk İmamoğlu***, Vural Gür***

Osmaniyespor: Altay**, İlker**, Ergenç**, Murat**, Ahmet**, Mustafa**, Urkun** (Dk.75 Ahmet*), Abdurrahman***, Sami***, Kutay**, Hakan**

Payas Bld.spor: Hayrullah**, Mehmet Karakeçili**, Anıl**, Murat Kurt** (Yusuf Akbulut**), Nuri**, Abdullah** (Dk 46. Serdar**), Metin**, Ali Yıldırım**, Yusuf Sürmeli**, Volkan** (Dk 73 Tuncay*)

Ziraat Türkiye Kupası 1. Kademe maçında önceki gün Osmaniyespor’a konuk olan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikalarında rakibine üstünlük sağlayamadı. Penaltı atışlarında ise Nuri ile Anıl’ın şutları direkten dönünce temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, ilk maçında kupaya veda etti.

Osmaniye 7 Eylül Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Kademe karşılaşmasının temposu yer-yer yükselirken, maçın geneline bakıldığında ise vasat geçen bir karşılaşma oldu. Her iki takımda kontrollü bir oyun anlayışı ortaya koyarken, karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 tamamlandı. Uzatma dakikalarında da her iki takım birbirine üstünlük sağlayamayınca penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarında Osmaniyespor’dan Abdurrahman, Hakan, Ahmet ile Mustafa atışları gole çevirdiler. Payas Belediyespor 1975’de de Tuncay ile Yusuf, atışlarını gole çevirirken, Nuri ile Anıl’ın şutları direkten döndü. Yaklaşık 3 bin civarında taraftarın izlediği karşılaşma sonunda penaltı atışları ile Osmaniyespor’a 4-2 yenilen Payas Belediyespor 1975 kupaya ilk maçtan veda etti.

Amanos Tayfa’dan Kardeş Takım Taraftarlarına Çağrı!

Osmaniye’de oynanan kupa maçında takımlarını yalnız bırakmayan Payas Belediyespor 1975’in taraftar grubu Amanos Tayfa, karşılaşma boyunca yaptıkları tezahürat ile takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşma sonunda kupadan elemenin üzüntüsünü yaşayan Amanos Tayfa grubu üyeleri, iyi günde kötü günde her zaman için takımlarının yanında olacaklarını belirttiler.

Öte yandan Amanos Tayfa grubu, bu hafta sonu İskenderun 5 Temmuz stadında konuk edecekleri Derince Belediyespor maçına İskenderun Demir Çelikspor takımının taraftar grubu olan Kızıl Körfez grubunu ve İskenderunlu tüm sporseverleri de davet etti. Grup; “Bizler bu bölgenin takımlarıyız! Bu uzun soluklu maratonda bizler birbirimize destek olmayız. Bu bağlamda İskenderun’daki Kızıl Körfez grubunu ve İskenderun’da bulunan tüm sporseverleri kardeş takımları olan Payas Belediyespor 1975’i destekleye davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here