Payas Belediyespor İyi Başlamak İstiyor!

0
50

payas bldspor18Bu hafta sonu profesyonel ligdeki ilk maçına çıkacak olan Payas Belediyespor 1975’in başarılı Teknik Direktörü Ender Tıraş, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belitti. Takım kadrosunu kafasında şekillendirdiğinin altını da çizen Tıraş, futbolcularına takımda hiç kimsenin yerinin garanti olmadığının da mesajını verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Payas’ta sürdüren 3. Lig 1. grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’te, ligin ilk maçını seyircisiz ve tarafsız bir sahada oynayacak olmasının üzüntüsü hakim! Tekirova Belediyespor ile cezası nedeniyle Tarsus’ta karşılaşacak olan Payas Belediyespor, bu önemli karşılaşmaya Teknik Direktör Tıraş öncülüğünde sıkı bir şekilde çalışıyor. Takımın tam olarak lige hazır olduğunu söylemenin doğru olmadığını söyleyen Tıraş; “Ligde oynayacağımız 4-5 karşılaşmanın ardından lige hazır hale geliriz. İlk maçı kazanmak bizim için çok önemli. Tekirova’yı yenecek güç ve yetenek bizde mevcut” dedi.

Takım kadrosunun da şekillendiğinden de söz eden Tıraş; “Kafamda belirlediğim 9 futbolcu ile kadromuz hemen-hemen şekillendi gibi. Yine de buradan futbolcularıma bir kez daha seslenmek istiyorum. Şu anda forma herkese yakın ama bir o kadar da uzak. Sizlerden istediğim almış olduğunuz formayı bana geri vermemenizdir. O nedenle antrenmanlarda ve sahada verilen görevi en iyi şekilde yapan kişi, formayı her zaman giyer. İyi oynamaması halinde de o formayı ondan almamam gibi bir şey söz konusu olamaz! Takımda kimse benim yerim garanti istediğimi yaparım demesin” diye de futbolcularına gözdağı verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here