Payas Belediyespor Bergama’ya Puan Kaptırdı

0
51

payas bldspor42Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Adem Elgörmüş***, Ömer Sevinçli***, Çağlar Yıldız***

Payas Belediye 1975: Hayrullah**, Mehmet Karakeçeli**, Serdar**, (Dk. 82 Ali Kurt**), Tuncay**, Ali Yakup**, (Dk. 64 Utku**, Nuri**, Abdullah**, Yusuf** (Dk. 46 Can**), Ali Yıldırım**, Başaran**, Volkan**

Bergama Belediyespor: Salih**, Emrecan**, Emin**, Turgay**, Rıdvan** (Dk. 88 Sercan**), Ahmet**, Ali Kemal**, Efşan**, Sinan** (Dk. 76 Tuncer **), Zafer***, Mert** (Dk. 68 Önder **)

Sarı Kart: Dk. 3 Hayrullah, Dk. 31 Ali Yakup, Dk. 86 Can, Dk. 90+3 Ali Yıldırım  (Payas Belediyespor), Dk. 50 Efşan, Dk. 90+3 Ahmet (Bergama Bld.)

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren ve çıkışa geçen Payas Belediyespor, sahasında ağırladığı Bergama Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

9. dakikada konuk takım gole yaklaştı. Bu dakikada Sinan, kaleci Hayrullah’ın üzerinden topu aşırtmak istedi. Hayrullah tokatlayarak topu kornere gönderdi. 23. dakikada ev sahibi takımdan Abdullah’ın kale içerisine ortasında topa yükselen Ali Yıldırım kafa ile topu aşırttı, daha sonra defanstan dönen topla yeniden buluşan Ali Yıldırım arka direkte kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu kaleci Salih ayakları ile topu çeldi. 25’te Bergamaspor Turgay ile atağa geçti. Turgay’ın derinlemesine pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Sinan’ın bekletmeden vuruşunda topu kaleci Hayrullah ayağı ile çıkarttı. 42. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Abdullah’ın ceza sahasına ortasında kaleci Salih için kontrol etmesi kolay top oldu. Karşılaşmanı ilk yarısında her iki takımın karşılıklı atakları ile golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da gol arayışı içerisine girdi. 54’te Bergama’dan Sinan’ın ortasında topla buluşan Tuncay’ın çaprazdan kaleye şutunda top az farkla auta çıktı. 58. dakikada Payas ekibinden Abdullah’ın on sekiz dışından kaleyi gören sert şutunda top defans oyuncusu Emrecan’a çarparak kornere çıktı. 69. dakikada Bergamaspor’dan Ali Kemal ara pasında topla Sinan’ı buluşturdu. Sinan, kaleci Hayrullah ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. Kalan sürede gol arayışları sonuç vermedi her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here