Pac Meydanına Minibüsler İçin Cep Yeri Yapılıyor

0
133

Pac Trafiğine Çözüm Aranıyor!

Önceki gün düzenlenen meclis toplantısında, Pac trafiğini rahatlatmak adına, belediyeye ait alanda bir ‘cep’ yaparak dolmuş trafiğini ortadan kaldırmayı planladıklarını aktarmış olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, dün başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan battı-çıktının ardından oldukça karmaşık hale gelen Pac trafiğini rahatlatmak adına gerekli adımların atıldığını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Pac meydanında başlatılan cep yeri çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Pac meydanının trafiğini rahatlatacak olan toplu taşıma araçları için cep uygulaması çalışmalarını yerinde inceledik. Aynı bölgeye yapılmakta olan yeşil alan ve park çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Bu bölge trafik açısından yoğun kullanılan bir bölge” dedi.

Aynı bölgeye yeşil alan da yapılacağını belirten Başkan Tosyalı; “Bu bölgeyi aynı zamanda minibüsler durak yeri olarak kullanıyor. Durum böyle olunca trafik kilitlenme noktasına geliyor. Bu yapacağımız çalışma ile vatandaşlarımız park alanında rahatça minibüslere binebilecek. Bu sayede trafik akıcı bir hale gelecek” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here