Özel İkem İlkokulu ‘Çocuk Gözüyle İskenderun’ Resim Yarışması Düzenliyor

0
113

ikem koleji35Özel İKEM İlkokulu ‘Çocuk Gözüyle İskenderun’ temalı 5-6 yaş grubunun katılacağı resim yarışması düzenleyecek. Okul öncesi 5-6 yaş resim yarışması, ilçemizde bulunan tüm okul öncesi, devlet ve özel okulları ile kreşleri kapsayacak.

Yarışmanın konusu ‘Çocuk Gözüyle İskenderun’ olup, yarışmaya 5-6 yaş grubu İskenderun’daki okul öncesi devlet ve özel okullar, kreşler katılabilecek ve (25*35) A4 boyutunda kağıt ebatlarında resimler yapılacak. Serbest teknik (pastel, sulu boya, parmak boya, kuru boya vs…) ile İskenderun’u anlatan resimler 2 mukavva arasında teslim edilecek. Yarışmaya katılacak okulların ve kreşlerin yarışma şartnamesi şu şekilde oluştu;

“Yarışmacılar, eserleriyle birlikte adı, soyadı, doğum tarihi, okulu, sınıfı, şubesi, okulun adres ve telefon bilgilerini resim arkasına yazmak zorundadır. Gönderilecek çalışmaların, en geç 23 Mayıs 2014 akşam mesai bitimine kadar Özel İKEM Koleji’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Daha sonra katılımcıların resimleri jüri değerlendirmesini 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olup, yarışmada dereceye girenleri 26 Mayıs tarihinde okulun internet sitesinde duyurulacak.

Yarışmaya eser gönderenlerin isimleri sitede yayınlanacak. Yarışma sonrasında eserler dereceye girsin ya da girmesin iade edilmeyecek. Bu şartları yerine getirmeyenlerin çalışmaları değerlendirmeye alınmayacak. Yarışma sonunda ödül alan eserler törenle sergilenecek ve ödüller dağıtılacak.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here