Vekil Özel; “Hemşerilerimizin Emrindeyiz”

0
54

Ak Partili Vekil Özel, Türkmen Köyleri Derneği Yönetimi ile Buluştu

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Türkmen Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Türkmen Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimi belirlemesinin ardından düzenledikleri kahvaltı programında yeni yönetim ile Aşkarbeyli Mahallesi sakinleri, ikinci Köprü yanındaki Köprübaşı Tandır’da bir araya geldi. Kahvaltı programına, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Dingil de katılım gösterdi.

Türkmen Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Diler, dernek yönetim kurulunun, yapılan Genel Kurul ile yenilendiğini belirterek; “Bu bir tanışma ve istişare toplantısıdır. Sizleri burada konuk etmenin onurunu bizlere yaşattınız. Sizleri ağırlamak bizleri mutlu etti” dedi.

Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, kendisini derneğin doğal üyesi olarak gördüğünü dile getirerek, derneğin daha rahat çalışması, fiziki koşullarının oluşması için İlçe Başkanı, Belediye Başkanı nezdinde gereken desteği sunacaklarını ifade ederek; “Bu destek derneğimizin daha iyi çalışabilmesi, üyelerimize ve ilçemize daha iyi hizmet edebilmesi için. Kıymetli hemşerilerimizin emrinde olduğumuzu bir kez daha iletmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın selamlarını getirdiklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yardımcısı Ünal, belediye hizmetleri ile ilgili varsa sıkıntıların giderileceğini belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, konuşmasına; ev sahipliği için Türkmen Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek başladı. Güven; “Sizleri dinlemek, istişarede bulunmak üzere buradayız. Belediye Başkanımızla, Milletvekilimiz ile sizlerle buluşmaktan dolayı mutlu olduk” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here