Özel; “Halkımızın Çıkarlarını Koruyarak Önemli Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz”

0
28

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel; “Halkımızın Çıkarlarını Koruyarak Önemli Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz”

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Basın mensupları ile bir araya gelen Vekil Özel, yapılan çalışmalar ve gündeme yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Ülke genelinde ve İskenderun özelinde yaptıkları çalışmaları anlatan Vekil Özel, partilerinin yaptığı çalışmaların halka yönelik olduğunu ifade ederken, Hatay genelinde İskenderun özelinde de gerçekten halkın çıkarlarını koruyarak önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

İskenderun’da her mahalleye çok amaçlı salonların yapıldığına işaret eden Milletvekili Özel, çok amaçlı salonların yanı sıra farklı çalışma alanları da oluşturulduğunu ifade etti.

Kendilerini ağırladığı için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel; “Hatay genelinde İskenderun özelinde gerçekten halkımızın çıkarlarını koruyarak önemli çalışmalarımız oluyor. İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı, şehrin birçok noktasında, halkımızın çıkarına olan önemli çalışmaları yaptı ve yapmaya devam ediyor. Başkanımız, birçok mahalleye çok amaçlı salonların dışında farklı çalışma alanları da oluşturmaya da devam ediyor” diye konuştu.

Tosyalı: “Ankara’dan Ciddi Destekler Alıyoruz!”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, kentimize yakışır hizmetler için Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Ankara’nın imkânlarını ketimize seferber ettiğini ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Tosyalı; “İskenderun’a yakışır önemli hizmetlerin hayata geçmesi için Milletvekilimiz Abdülkadir Özel ile birlikte ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ankara’dan da ciddi destekler alarak halkımızın hizmet almasına katkı sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyarette gündeme dair sohbetler de edildi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetimini, yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri ile birlikte ağırlayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here