‘Opr. Dr. Atilla Ersoy’ Kliniği İskenderunluların Hizmetine Açıldı

0
1065

Estetik-Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Opr. Dr. Atilla Ersoy, ‘Değişime Açılan Kapı’ sloganıyla klinik açtı.

Yenişehir Mahallesi 33. sokak üzerinde, törenle hizmete açılan ‘Opr. Dr. Atilla Ersoy Kliniği’ açılış törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, doktorlar, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Girişimciliğinden ötürü Ersoy’u tebrik eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da böyle bir merkezin açılmasının çok yerinde ve isabetli olduğunu belirterek; “Bu tür merkezlere sadece bayanlar değil, erkeklerin de ihtiyacı var. Güzel, ferah bir mekân! Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapılarak merkez İskenderunluların hizmetine açıldı. Kaymakam Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve konuklar, kliniği gezerek, Op. Dr. Atilla Ersoy’dan yaptıkları uygulamalarla ilgili bilgiler aldılar.

18 yıllık tecrübe ile çıktıkları yolculuklarını yeni açtıkları klinikle şereflendirdiklerini kaydeden Dr. Ersoy, kliniklerinde cilt bakımı, plastik cerrahinin lokal işlemlerini, lazer epilasyon ve botoks başta olmak üzere güzelliğe dair tüm işlemlerin yapılabileceğini söyledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here