Onkoloji Uzmanı Dr. Timuçin Çil, Kanser Hastalarına Şifa Veriyor

0
925

tıbbi onkolojiSağlık Bakanlığına bağlı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisinde görevini sürdürmekte olan ve kanser tedavisi konusunda uzman olarak tedavilerini gerçekleştiren İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Timuçin Çil, tecrübeleriyle ve tıbbın gelişmiş teknolojisini uygulayarak sağlık, huzur, güven yaşattığı hastalarına verdiği şifa ile mutlu olmalarını sağlıyor ve hayır dualarını alıyor.

Onkoloji servisi ve Kemoterapi Ünitesinde hastalarına tedavileri süresince sağlıklarına kavuşmaları için önemle tedavilerinde Tıbbi bilgileri veren ve insani ilgilerini esirgemeyen emek vererek hassas davranan Doç. Dr. Timuçin Çil ve hemşireler yaşam destekleriyle sağlıklı günlere döndürdükleri hastaları tarafından teşekkür yağmuruna tutuluyor. Ayrıca tedavi gören hastalar, Emel Kurt ve Serap İnce isimli hemşireleri de tanımaktan onur duyuyorlar.

Sağlık Bakanlığına bağlı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda hekim kadrosu ve teknolojisinin iyi bir düzeyde olduğunu ve bu hastanenin bu bölgede bulunması ile şanslı olduklarını söyleyen vatandaşlar ile tedavi gören hastalar memnuniyetlerini dile getirerek pek çok kanserlinin daha şifa bulacağına inandıklarını belirttiler.

 Çevre illerden gelen hastaların akınına uğrayan teşhis ve tedavide başarılı sonuçlar veren hastanenin hizmet kalitesini ve teknolojisini gün geçtikçe yükseltmesi ve uzman doktorların görevli olması ile dikkat çekerek bölgenin gelişmiş iyi hastanesi konumunda olduğu görüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here