Öğrencilerden Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
108

bld-öğrenci ziyaret123 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İskenderun Belediye Başkanlığı koltuğuna öğrenciler oturdu.

Kurtuluş Ortaokulu öğrencileri Mustafa Berat Erdoğan, Berkay Köklü, Zeynep Kocaman, okul idarecileri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Makamını temsili olarak öğrencilere teslim eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Milli egemenliği temsil eden bir bayram olan 23 Nisan’ın aynı zamanda çocukların vizyon sahibi olmasını da sağladığını kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Çocuklar devlet büyüklerinin, valilerin, belediye başkanlarının makam koltuklarına oturuyor. Böylece çocuklarımızın ufuk çizgisinin daha ötelere gitmesi sağlanıyor. Çocuklarımızın kendilerine büyük hedefler oluşturması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkanlığı makamına oturan öğrenciler ise belediye birimleriyle görüşerek çeşitli konularda talimatlar verdi. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here