Oda Başkanlarından Kaymakam Özyiğit’e Hoş Geldin Ziyareti

0
60

kaymakam ziyaret6İskenderun Esnaf Odalar Birliğine bağlı 14 Oda Başkanı, İskenderun Kaymakamlığı görevine yeni atanan Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Özyiğit, huzur ortamında herkesin yer alması gerektiğinin altını çizerken, Oda Başkanları da, devletin ve milletin bekası için, kaymakamlığın alacağı her türlü kararlarda yanlarında olduklarını belirttiler.

Kısa bir zaman önce Dörtyol Kaymakamlığından İskenderun Kaymakamlığına atana Hasan Özyiğit’e hayırlama ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Dünde İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat başkanlığında İskenderun’da bulunan 14 oda başkanı Kaymakam Özyiğit’e nezaket ziyareti gerçekleştirerek, yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.

kaymakam ziyaret7

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hasan Özyiğit; “İskenderun’un ekonomisini elinde bulunduran siz sivil toplum örgütlerinin tecrübesi ve ahilik kültürü ile İskenderun’un ekonomisini daha da artırmak ve ileriye götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız” dedi. Oda başkanlarının üstlendiği görevin sorumluluk isteyen ve onurlu bir iş olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit, bu iki güzelliği birden yaşadıklarını söyledi.

kaymakam ziyaret8

Görev yeri neresi olursa olsun vicdani ve ahlaki sorumluluk içerisinde üstlendiği görevi yaptığını da söyleyen Özyiğit; “İskenderun; ekonomisi, kültürü, ticari ve uluslar arası potansiyeline de baktığımızda bünyesinde marka olmuş bir kenttir. Bu manada İskenderun’da görev yapmak gerçekten benim için onurdur. Sizin gibi ciddi sivil toplum örgütleri ile birlikte bu görevi de en iyi şekilde yürüteceğim. Sizler bu yönetim anlayışında şartsınız! Sivil toplum örgütsüz bu yönetim anlayışını sürdürmek imkânsızdır. İskenderun çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Buna hazırlıklı olmalıyız. Bunun içinde hep birlikte neler yapabilirizi oturup görüşmemiz lazım” derken, huzur ortamında herkesin yer alması gerektiğinin de altını çizdi.

Toplumun sigortası olduklarını söyleyen Birlik Başkanı Fırat; “Devletin ve milletin bekası için kaymakamlığın her aldığı karar ve projelerde bizler sizlerin yanınızdayız. Üzerimize düşen görevler varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here