Necmettin Kirmit; “Tek Amacım Halkıma Hizmet Etmek”

0
106

Arsuz’un Gözcüler Mahallesi muhtar adayı Necmettin Kirmit; “Mahallemin tüm sorunlarını çözmek olağanüstü bir çaba göstereceğim. Önce gençlere kütüphane ardından park isteklerini yerine getireceğim” dedi.

1989 yılında evlendiği Neriman Kirmit ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten Gözcüler Mahallesi muhtar adayı Necmettin Kirmit, Gözcüler halkında destek istedi. Kirmit; “Ben emekli bir esnafım. Üç üniversite mezunu üç evladımız var. Beş yıl boyunca muhtarlık ihtiyar heyetinde halkımızın sıkıntılarını çözmek için çalıştım. Dürüstlüğümü ve çalışkanlığımı herkes bilir. Koltuk sevdam yok. Tek isteğim mahalle halkına gerçek anlamda hizmet etmek. Mahallemin tüm sorunlarını ve eksiklerini biliyorum. Kütüphane, park, piknik alanı, içme suyu, sokak aydınlatmaları yapacaklarımın başında geliyor. İhtiyacı olan öğrencilere de burs sağlamak için gayret edeceğim.

6 adayın yarıştığı Gözcüler Mahallesi’nde 4 bin 300 oy var. Gözcüler halkıma ben ve ihtiyar heyetimle beraber hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı Gözcüler halkına söz veriyoruz. Gözcüler sevdamızdır. 1 Nisan’dan sonra halkımızın bize görev vereceğine inancım tamdır. Kendilerini mahcup etmeyeceğimizi 24 saat hizmetlerinde olacağımı bilmelerini isterim” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here