Ne Olacak Şimdi?

0
60

iskenderunspor2Nuri Üysen Başkanlığı Bırakmak İstiyor Ancak Kulübe Sahip Çıkan Yok! Genel Kurul Toplantısının ardından mevcut yönetim 9 kişiyle şimdilik “devam” kararı aldı. Başkan Üysen, ‘Bundan sonra yönetime gelecek olanların ellerini rahatlatmak için alacaklarımı kulübe bağışlıyor ve helal ediyorum’ diyerek adeta veda mesajı verdi…

İskenderunspor 1967 Kulübünün, hafta sonu gerçekleşen Genel Kurul Toplantısının ardından mevcut yönetim 9 kişiyle şimdilik “devam” kararı alırken, Başkan Nuri Üysen ile Yönetim Kurulu üyesi Levent Yılmaz’ın açıklamaları spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Başkan Üysen takıma destek olacak kimseyi bulamadıklarını belirtirken, Yılmaz ise takım adına büyük özveri ile çalıştıkları halde dedikoduların yapılmasının yanlış olduğuna değdindi.

Alacaklarımı Kulübe Bağışlıyorum…

Küme düşmüş bir takımın başkanı olarak üyelerin karşısına çıkmanın rahatsızlık verdiğini kaydeden Başkan Üysen, başarısızlığı da üstüne alarak; “Ancak şunu da söylemek istiyorum ki ben suçu üzerime alırken bu durumda kentin her kesiminin suçunun olduğunu iyi bilmek lazım. Koca İskenderun’da spora sahip çıkan kimseyi bulamıyoruz. Bu takımın düşmesinde benim kadar İskenderun Belediyesi de siyasetçiler de iş dünyası da suçludur. Hep yalnız kaldık, sahipsiz bırakıldık. Bugüne kadar İskenderunspor’a 980 bin lira para verdim. Bunların 100 bini bağış, kalanı borç olarak verilmişti. Ancak bundan sonra yönetime gelecek olanların ellerini rahatlatmak için alacaklarımı kulübe bağışlıyor ve helal ediyorum. Bir İskenderunlu olarak bundan sonra da elimden gelen tüm gayreti ve desteği vereceğim” dedi.

iskenderunspor3

Yılmaz’dan Liste Tepkisi!

Daha sonra söz alan İskenderunspor 1967 yönetim kurulu üyesi Levent Yılmaz’da yaptığı açıklamasında kongre öncesinde ellerline bir liste geçtiğini ve bu listeyi görünce çok üzüldüğünü belirterek, kulübe yardım etmeyenlerin hesap sorma gibi girişimlerde de bulunamayacağını söyledi. Yılmaz; “İskenderunspor’a uzun yıllar emek verdim ve bu takımın uzun yıllar başarılı olmasını sağladım ama bakıyoruz ki kendini bilmez bazı insanlar bu takımı düşüren kişiler bu yönetimde yer almasın diyerek 5 kişinin isimlerini yazmışlar. Ben de buradan bunu yazan insana sesleniyorum, eğer yürekliysen ve birazcık onurun varsa gel bizim yüzümüze karşı konuş. Ben cebimden para harcadığım halde beş kuruş para vermeyen insanlar, ne benden ne yönetimden hesap soramaz. Gece gündüz bu takımın ayakta kalması için ne mücadeleler verdiğimizi herkes çok iyi biliyor” dedi.

Bundan Sonra ne Olacak?

Konuşmaların ardındansa Nuri Üysen başkanlığındaki yönetimin 9 kişi ile görevine devam etmesi kararı alındı ve kongre kararı oy birliğiyle onaylandı. Yönetimin devam kararı almasının yanında Başkan Nuri Üysen’in veda konuşması gibi yaptığı açıklamalar spor kamuoyunca hayretle karşılandı. Üysen’in başkanlığı bırakma niyetinin herkesçe bilindiği bir ortamda İskenderunspor 1967 kulübünü nasıl bir geleceğin beklediği ise tam bir merak konusu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here