Narkotik Operasyonlarda 34 Kişi Yakalandı

0
73

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 961 gr. esrar maddesi, 542 adet captagon hap, 59 adet ecstasy hap, 1 gr. kokain maddesi, 6 kök kenevir bitkisi ve uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 945 TL para ele geçirilirken, 34 şahıs da yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyonlar hakkında yapılan açıklamada; “Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan  (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

Bu doğrultuda; Narkotik Suçlar kapsamında 30/11/2018 ile 07/12/2018 tarihleri arasında İlçemizde 25 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 34 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır. Söz konusu olaylar kapsamında,  961 gr. esrar maddesi, 542 adet captagon hap, 59 adet ecstasy hap, 1 gr. kokain maddesi, 6 kök kenevir bitkisi ve uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 945 TL para ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here