Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinden ‘Kitap Okuma’ Etkinliği

0
59

Dernek Yönetimi Gazetemizi Ziyaret Etti

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, İskenderun Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Derneği ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek maksadıyla kurduklarını belirten dernek yöneticileri, bu hafta sonu Kitap Okuma etkinliği gerçekleştireceklerini de kaydettiler.

Dernek Başkanı Ali Sönmez ve Başkan Yardımcısı Alev Ünal ile diğer yöneticileri, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ve gazetemizin köşe yazarlarından Yasemin Tümkaya ağırladı.

İhtiyaç sahiplerine yardım etmenin yanı sıra sosyal etkinliklere de imza atmak istediklerini kaydeden Başkan Ali Sönmez; “Derneğimizi kurarken, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçladık. Engelliler haftasında engellilere yönelik etkinliklerin yanı sıra, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulunduk. İhtiyacı olan ve maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda da bulunduk. Bu yardımlarımız inşallah daha da artacak” dedi.

Sönmez, İskenderun’daki tüm gazetecilerden derneğin çalışmalarını kamuoyuna duyurmak ve tanıtımına öncü olmalarını da isterken, yakın zamanda faaliyete başlayan derneğin çalışmalarından da bazı örnekler verdi.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de dernek yöneticilerini kutlayarak böylesi hayırlı bir iş için yola çıkanların her zaman destek göreceğini belirtti ve İskenderun Gazetesi olarak yanlarında olacaklarını kaydetti.

İGC’ye de Ziyaret

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni de ziyaret etti. İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetimine başarı dileklerinde bulunan Başkan Sönmez, destek talebinde bulunurken, Cemiyet Başkanı Diyap Atar, İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin güzel düşüncelerle yola çıktığını belirtti. Yapılan güzel çalışmaların toplumda örnek olacağını ve farkındalık yaratacağını da ifade etti.

Okuma Etkinliği Pazar Günü…

Öte yandan, İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği, 31 Temmuz Pazar günü ‘Kitap okuma’ etkinliği gerçekleştirecek. Yöneticiler gerçekleştirilecek okuma etkinliğine Muradiye Mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm İskenderunluları davet etti. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here