Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

0
55

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanında çelenk sunma töreni düzenlendi.

İskenderun Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine; Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in riyasetinde ve ilçe protokolümüzün katılımıyla muhtarlarımız tarafından Ata’mızın manevi huzurunda çelenk sunulmasının müteakibinde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimiz ile şehadetin şahidi kahraman gazilerimiz anısına bir dakika saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımızın eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Muhtarla, Kaymakamlık Bahçesinde İstişare…

Çelenk töreninin adından, Kaymakam Yönden, kaymakamlık bahçesinde mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Kaymakam İskender Yönden’in riyasetinde ve İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök ve muhterem muhtarlarımızın da iştirakiyle gerçekleştirilen istişare toplantısında genel bir değerlendirme yapılmasının yanı sıra pandemi sürecine yönelik de istişare yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here