Milletvekili Orhan Karasayar; “Ülkemiz ve Geleceğimiz İçin Evet”

0
179

Referandum sürecinde, seçim bölgesi olan Hatay’da seçim ziyaretlerini sıklaştıran Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ‘Evet’ çalışmaları kapsamında Şehit ve Gazi Aileleri Derneği İskenderun Şubesini ziyaret etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği İskenderun Şube Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Vekil Karasayar’a ziyaretinde Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Ak Parti il yönetim kurulu üyesi ve İskenderun ilçe koordinatörü Mehmet Tanrıcı da eşlik etti.

Ak Parti Heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Dernek Başkanı Mercanoğlu, derneğin sıkıntılarını anlatırken, referandumdan çıkan sonucun da ülkemize güzellikler getirmesini diledi.

Derneğin sıkıntıları konusunda ellerinden gelen her türlü destek ve yardımı bundan önce yaptıkları gibi bundan sonra da yapacaklarını kaydeden Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye’nin çok önemli bir sürece girdiğini belirtti. Referandumda Evet çıkmasının ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Karasayar; “Evet ile birlikte terör kökünden kazınacak. Türkiye daha da güçlenecek. Ülkemizin geleceğini düşünen her ferdimizin sandıkta evet oyu vermesi gerekir. Ülkemiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. (Haber: İlyas Edip TEBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here