Milletvekili Kaşıkçı’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

0
19

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Kaşıkçı; “Alın Terimiz İle Üreterek Dışa Bağımlılıktan Kurtulabiliriz”

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,  Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Keskin, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve İlçe Yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Heyetini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Keser, Nedim Şaban, Yılmaz Çağan, İTSO Kâtip Üye Süleyman Kurtoğlu, meclis üyeleri, iş insanları, İTSO  Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez karşıladı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler değerlendirildi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz, bölgemiz ekonomisindeki son gelişmeler, sektörlerde yaşanan sorunlar hakkında Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya bilgiler verdi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ziyarette, ülke ekonomisindeki son gelişmeler hakkında İTSO Yönetimini bilgilendirdi. Milletvekili Kaşıkçı; “Alın Terimiz İle üreterek İstihdam Odaklı Hedefimiz Olmalı.  Yatırım yaparak kendi üretim tesislerimizi fabrikalarımızı kurmak zorundayız. Türkiye’de üretim yapacak, istihdam oluşturacak potansiyellerimiz mevcut. Sizler İş dünyası olarak bölgemizde ihracat ve istihdam odaklı çalışıyorsunuz, üretiyorsunuz ve binlerce insanımıza iş aş ekmek veriyorsunuz. Ülkemiz genelinde de bu üretim odaklı yatırımlar yapılmalı, ihracatımız arttırmalı böylece dışa bağımlılıktan kurtulabiliriz. Ülkemizde üretime dayalı politika izlenmesi durumunda çok daha güçlü bir ülke olabiliriz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here