Milletvekili Karasayar’dan Basın Mensuplarına Teşekkür

0
88

“En Büyük Mutluluğumuz İskenderun’a Kazandırdığımız Yatırımlar”

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderunlu basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Hasanbaba Restoranda düzenlediği kahvaltılı toplantıda milletvekilliği döneminde yapılan çalışmaları değerlendiren Milletvekili Karasayar, basın mensuplarına da verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek; “Yaklaşık 17 yıldır hem ülkemize, hem Hatay’ımıza İskenderun’umuza hizmet etmenin mücadelesini verdik. Sizler de vermiş olduğumuz bu mücadelede hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz, bu emeklerinizden, gayretlerinizden, bize vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Milletvekilliği görevi süresince kentin tüm sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Karasayar; “Siyaset bir süreç. Bizler de bu süreçte sizlerle el ele vererek, ilk önce İskenderun dedik, İskenderun’umuzun sorunları dedik. İskenderun’umuzun sorunlarını, sıkıntılarını tespit ettik. Sizler bizim gözümüz kulağımız oldunuz, sürekli vatandaşın içerisindesiniz, şehrimizi sokak sokak, cadde cadde dolaşıyorsunuz, bizi aradınız, bizler de imkanlarımız ölçüsünde ilçede çözeceğimiz sorunları ilçede çözmeye çalıştık, ilde çözeceklerimizi ilde çözmeye çalıştık, burada değil Ankara’da çözülecekleri birebir takibini yaparak Ankara’da çözmeye çalıştık.

Sizlerin bizlere vermiş olduğunuz destekler neticesinde, teşkilatlarımızla birlikte yapmış olduğumuz koşuşturmalar sonucunda da İskenderun’umuza hayal edemeyeceğimiz yatırımları kazandırdık, en büyük mutluluğumuz da budur. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki aynı şekilde bu hizmetler İskenderun’a gelmeye devam edecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İktidarının ülke genelinde yaptığı yatırım ve icraatlara da değinen Karasayar; “Hükümet olarak çok zor süreçler atlattık, iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar. İktidara geldiğimizde zor bir bütçe devraldık, zor bütçeyle sıkıntılı süreçleri, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu mücadelelerle aştık. Hükümetimiz Cumhurbaşkanımız hem sıkıntılarla mücadele etti hem de ülkemize, Türkiye’mize akıl almayacak, hayal bile edilemeyecek, dünyanın birçok ülkesinde yapılamayan dev projeleri hayata geçirdik. Terör olaylarını sonlandırmak üzereyiz, hem bölgemizin hem ülkemizin çok ciddi anlamda altyapı yatırımlarını tamamladık. Türkiye genelinde fazla yatırım yapacak bir şey kalmadı.

Türkiye bundan sonra inanıyorum ki Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ak Parti iktidarının yönetiminde uçacak. Ülkemizin geleceği açısından baktığımızda dünyanın kaç ülkesinde görülmeyen büyüme oranları görünüyor, yapılmayan yatırımlar yapılıyor. Bunun devam edebilmesi için siyasi istikrar olmazsa olmazımız. Ülkemizin daha iyi yönetilebilmesi için başkanlık sistemine geçtik” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki haftasonu yapılacak seçimler hakkında da konuşan Karasayar; “24 Haziran’da bir seçimimiz var. Bundan sonraki süreçte ülkemizin refahının, huzurunun, yatırımlarının, ihracatını artması üzerine yoğunlaşacak bir süreç olacak. İnanıyorum ki 24 Haziran’da da Aziz milletimiz gereğini yapacak, cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde başkanlık koltuğuna oturtacak, Ak Partimizi de güçlü bir şekilde mecliste temsil edebilecek bir şekilde görevlendirecek.

Tek derdimiz ülkemizin geleceği, yarınları… Coğrafya olarak her türlü imkanımız var, her türlü gücümüz var. Bizler birlik, beraberlik içerisinde olduğumuz sürece ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütlerine, içerdeki, dışarıdaki hainlere fırsat vermediğimiz sürece bu ülkenin önünde hiç kimse duramayacak. Bizler her zaman üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonraki süreçte de üzerimize ne düşerse sizin kardeşiniz olarak yapmaya devam edeceğiz.

Makamlar mevkiler siyaset de hiçbir zaman bizi ilgilendirmez, bölgemize hizmet etmenin, vatandaşlarımızı, hemşerilerimizi, İskenderun’umuzda huzurlu yaşatmanın mücadelesini veririz. Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı, dostluğunuzdan, kardeşliğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here