Milletvekili Karasayar; “İskenderun’u Dünyanın Göz Bebeği Yapacağız”

1
82

İskenderun Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği ziyarette İskenderun’a kurulan termik santral ile ilgili yöneltilen soruya yanıt veren Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Kurulacak olan santral çevreyi kirletmeyecek sistemde olacak. Eğer çevreyi kirletirlerse, bende karşılarında dururum!” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine dün gerçekleştirdiği ziyaret ile hem yeni oluşan cemiyet yönetimini kutladı hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan, basınla bir araya gelen Vekil Karasayar’a gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı teşekkür ederken; “Bugüne kadar cemiyet ve basınla iyi ilişkileri olan bir dost bir kardeşimiz olarak görüyoruz sizi” diye konuştu.

Cemiyetin güzel hizmetler ürettiğini söyleyen Vekil Karasayar, kongre sonrası oluşan yeni yönetime başarılar dilerken, yine güzel hizmetler ve projeler üretmesini beklediklerini kaydetti. Basının ve kendilerinin ortak noktasının İskenderun’un değerini arttırmak olduğunu da söyleyen Vekil Karasayar; “İskenderun Belediyesini Ak Parti yapmış olsa idik daha iyi hizmetler gelirken, Akdeniz’in de en güzel ilçesi olurdu. Buna rağmen İskenderunlu bilinci ile hareket ettik ve İskenderun’u kalkındırmak için epey mesafeler alındı. Şu ana kadar irili ufaklı 180 projemizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki seçimlerde yerel yönetimi de alarak, İskenderun’u dünyanın göz bebeği yapacağız” dedi.

“Eğer çevreyi kirletirlerse, bende karşılarında dururum!”

Limanın tam anlamıyla devreye girmesi ve lojistik köyün kurulması ile dünyanın ticaret merkezi konumuna gelecek olan İskenderun’un önemli bir yere sahip olduğuna da vurgu yapan Vekil Karasayar; “İskenderun’un geleceği parlak! Basının da desteği ile Allah vergisi olan İskenderun’u nasıl dünyanın göz bebeği yapabilirizin çabası içerisinde hareket ettik. İskenderun 3-5 yıl sonra dünyanın en değerli kenti olacaktır” şeklinde konuştu.

İskenderun’da kurulan termik santral ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt veren Milletvekili Karasayar; “Enerji büyümenin önünde en büyük engeldir. Burada kurulacak olan termik santralle bunun önüne geçmek istiyoruz. Kurulacak olan santral çevreyi kirletmeyecek sistemde olacak. Eğer çevreyi kirletirlerse, bende karşılarında dururum!” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here