MHP’li Mete Aslan; “Hatay’da MHP Kazanacak”

0
93

mete aslan10Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan Samandağ’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Burada yaptığı konuşmalarda Ak Parti hükümetine yüklenen Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeye faydalı ve hayırlı işler yapan insanlara paralel devletçiler diyerek iftira attığını söyleyerek; “Bu kul hakkına girer yazıktır günahtır” diye konuştu. İktidar partisinin açılım projeleriyle memlekete telafisi olmayan zararlar verdiğini belirten Mete Aslan, özellikle terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın ceza evindeki rahatlığına dikkat çekti.

Ak Parti’nin büyük bir yolsuzluğa bulaştığını söyleyen Mete Aslan; “Vatandaşın oyunu alarak göreve layık gördüğü bu insanlar memlekete hizmet yapmak yerine kendilerine hizmet yapmışlar. Yaptıkları bütün yanlışlıkları ise başkalarına mal ediyorlar. Şimdilerde başbakan paralel bir yapı var diyerek girdikleri bu girdaptan çıkmak için mazlum ve günahsız insanlara çamur atıyor. Ülkede Başbakanın dediği gibi ne paralel ne yatay ne de dikey bir devlet vardır. Tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti Devletidir” şeklinde konuştu.

Aslan, Hatay’da seçimi MHP’nin kazanacağına da vurgu yaparak; “Hatay’da yaşayanlar sağduyu ile hareket edecek ve üç hilali iktidar yapacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here