MHP’li Çirkin, Altınözü’nde Vatandaşları Dinledi!

0
271

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili A. Şefik Çirkin ile MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş geçtiğimiz Çarşamba günü Altınözü ilçesine giderek bazı köy ziyaretlerinde bulundular. Köy halkının sorunlarını dinleyen Milletvekili Çirkin, bu sorunların giderilmesi için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

MHP Milletvekili Şefik Çirkin, beraberinde MHP İl Başkanı Adnan Akdaş ve bazı il yöneticileri olmak üzere Altınözü’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce MHP Altınözü İlçe Teşkilatını ziyaret eden Çirkin, daha sonra MHP Altınözü İlçe Başkanı Adnan Öztürk ve ilçe yöneticilerinin de katılıyla birlikte Türkmen Mezrası köyünde taziye ziyareti gerçekleştirdi, Altınkaya ve Tepehan Köylerinde ise vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaret edilen köylerde vatandaşların zeytin, tarım, ekonomi gibi konularda problemlerini dinleyen MHP Milletvekili Çirkin, çeşitli konuşlarda da görüş alışverişinde bulunurken, çiftçilerin sorunlarına çözüm bulmak adına çaba sarf edeceğini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here