MHP’li Bozkurt; “El Ele Bu Kâbusu Yenmeliyiz”

0
197

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; “El Ele Bu Kâbusu Yenmeliyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, koronavisürle mücadelede herkesin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Elle ele kafa kafaya verildiği takdirde bunun üstesinden gelineceğini kaydede Bozkurt; “Mazisi şanla şerefle dolu olan Türk milleti el ele omuz omuza vererek Türkiye Cumhuriyeti devletimizin almış olduğu önlemleri harfiyen uygulayıp cansiperane çalışan sağlık personellerimize yardımcı olup bu korona virüsünün üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yeter ki devletimizin, bakanlıklarımızın aldıkları kararlara uyalım uymayanları uyaralım. Tabi ki her şeyi devletten beklemeyelim herkes şehrinden sorumludur.

Bizlerin de güzel ilçemiz İskenderun’da üzerimize düşeni yapma mecburiyetimiz var. Bu salgın insanlığı hedef almıştır. Dini, dili, ırkı, siyasi görüşü, Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si, Sünni’si, Çerkez’i, Laz’ı dememiştir. İşte bu yüzden el ele kafa kafaya verip bu kabusu yenmeliyiz.

Burada iş adamlarımızda çok büyük görevler düşüyor. Onlar da malıyla, canıyla sermayeleri ile bu süreçte her zaman olduğu gibi bugünde onların desteğine Türk milletinin ihtiyacı var çünkü bu topyekun bir mücadeledir Allah’ım ülkemizi bu illetten korusun” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here