MHP İstişare Toplantılarına Devam Ediyor…

0
234

Akdaş; “Reyhanlı Belediyesi MHP’nin Olacak”

Çalışmalar kapsamında ilçe-ilçe gezerek istişare toplantıları düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatının yürüttüğü ilçe toplantılarının 9’cusu Reyhanlı, 10’cusu ise Altınözü ilçesinde gerçekleştirdi.

Reyhanlı’daki toplantıya, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş ve il yöneticileri, Reyhanlı MHP İlçe Başkanı Gürhan Açıkgöz ve ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Turgay Çalım ile Şıhça Şahan, Reyhanlı ilçe Kadın Kolları Başkanı Suphiye Geney ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, eski Belediye Başkanı Bülent Bahadırlı, diğer belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

İlçe binasında yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak söz alan MHP İl Başkanı Akdaş; “Seçimi alacağız! Sizdeki bu gayreti ve heyecanı görünce artık bundan eminim. Birlik bütünlüğümüz devam ettiği sürece seçimi alacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

MHP Reyhanlı İlçe Başkanı Gürhan Açıkgöz ise yaptığı konuşmada; “Reyhanlı Belediye Başkanlığı MHP’nin olacaktır” diyerek iddialarını ortaya koydu. Daha sonra söz alan partililer, yerel seçimler ve teşkilat çalışmaları konusunda görüşlerini belirttiler. Toplantı sonrası MHP İl ve ilçe Teşkilatı hep birlikte Kelli ve Mustafabeyli köylerine giderek; taziye ziyaretlerinde bulundu.

“Seçimlerde Başarılı Olmak Zorundayız”

Altınözü’ndeki toplantıya ise İl Başkanı Adnan Akdaş’ın yanı sıra il yöneticileri, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adnan Öztürk ve ilçe yöneticileri katıldı.

Buradaki toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Akdaş; “Bütün partililer olarak büyük bir aile olduğumuzu, dertlerimizi, sıkıntılarımızı, aksayan durumları, yerel çalışmalarda neler yapmamız gerektiği konusunda görüşlerinizi almak istiyoruz. Sizlerle dertleşmek, sizlerle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan ilçe başkanı Adnan Öztürk’de; “Sıkıntılarımız, problemlerimiz olabilir ama önce Memleketim, önce ilçem diyerek birlik bütünlük içerisinde canı gönülden çalışmalıyız. Yerel seçimlerde ve genel seçimlerde başarılı olmak zorundayız” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca partililer de söz alarak yerel seçimler ve diğer konularla ilgili görüşlerini ifade etti. İl Başkanı Adnan Akdaş, yerel seçimlerde izlenecek metotlar konusunda partililere bilgiler vererek, toplantıyı sona erdirdi.

Toplantı bitiminde bazı kurumlar ve Pazar esnafı ziyaret edildi. Pazar esnafı, zeytinyağı fiyatlarının düştüğünü, zeytinyağının 3,5 TL’ye kadar indiğini, bundan dolayı kendilerinin ve zeytin üreticilerinin mağdur kaldıklarını söylediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here