MHP İl Başkanı Akdaş; “Siyaseti Adam Gibi Yapalım”

0
74

MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, İskenderun İlçe örgütü ile birlikte dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili iddialı konuştu. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm belediyeleri almakta kararlı olduklarını söyleyen İl Başkanı Akdaş, diğer siyasi partilere de çağrıda bulunarak; “Siyaseti adam gibi yapalım!” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’ın 3. dönem yeniden cemiyet başkanlığına seçilmesini kutlamak ve gündemi değerlendirmek adına nezaket ziyareti gerçekleştiren MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte cemiyet binasına geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan, basın merkezinin çatısı olan cemiyette, geçmişte olduğu gibi partiler arasındaki diyalogun bundan sonrada aksamadan devam edeceğini duyurdu.

Yönetime başarılar dileyen MHP İl Başkanı Akdaş ise yaklaşan yerel seçimlere değinerek; “Hatay Büyükşehir ve ildeki tüm belediyelere talibiz. Bu yönde de programımızı yaptık. Kazanacağımıza da inancımız tamdır. Halkın istediği ve halkla kol kola girecek adaylarla seçime gireceğiz. Buradan da diğer siyasi partilere seslenmek istiyorum; siyaseti adam gibi yapalım. Kahpece değil!” şeklinde konuştu.

MHP, Bu Seçimlerden Güçlü Çıkacaktır!

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette şehit yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerinde de bulunuldu. Yapılan bu sohbette söz alan MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül; “Dünkü yaşanan olay birlikte olmamızın en büyük göstergesi idi. Basınıyla, sivil toplum örgütüyle kimsenin kendini soyutlamadan bir araya gelip terör olaylarına karşı güç birliği oluşturmamız gerekir.

Ülkemizde yaşanan sorun ve durum ortada. Ama iktidar partisi suni gündemle bizleri meşgul etmektedir. Başbakan önce kendi ülkendeki akan kanı durdursun!” dedi.

Yerel seçimlere de değinen İlçe Başkanı Gül; “Büyükşehir ile seçimi kazanma hesapları yapan iktidar parti, geçen dönem yerel seçimlerde hedefledikleri belediyelerin 3’te 1’ni aldılar. Biz ise, seçimleri sandıklarla aldık. Masa başında başkanları transfer ederek belediyeleri almadık! Bu seçimden de MHP güçlü bir şekilde çıkacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here