MHP Grubu Meclis Toplantısını Boykot Ediyor

0
91

Bugün yapılacak olan İskenderun Belediye Meclis toplantısına boykot edip katılmayacağını açıklayan MHP Grup Başkanvekili Garip Şandır, İskenderun’un o kadar sorunu varken bugün mecliste sadece iki madde olmasına tepki gösterdi. Şandır, MHP meclis grubu olarak bundan sonra da İskenderun’un sorunları meclis gündemine gelene kadar meclis toplantılarına katılmama kararı aldıklarını belirtti.

MHP Grup Başkanvekili Garip Şandır, bugün gerçekleştirilecek olan belediye meclis toplantısında sadece 2 maddenin görüşülecek olmasına bir anlam veremediğinin altını çizerek, “İskenderun’un o kadar sorunu varken, her tarafı çöplük götürürken bunların konuşulup çözüme kavuşması gerekirken, maalesef bunlara çözüm üretilmiyor. İskenderun’u Yusuf Civelek’in yönettiğine inanmıyorum.

Bundan dolayı da bugün gerçekleştirilecek olan meclis toplantısını MHP olarak boykot edip, toplantıyı terk edeceğiz ve bundan sonrada gündem yoğun olmadıkça, İskenderun’un problemleri gündeme gelmediği sürece meclis toplantılarına katılmama kararı aldık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here