Meydan Mahallesi’nde Asfalt Kaplama Çalışması Yapılıyor

0
282

bld-asfalt8İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Meydan Mahallesinde asfalt kaplama çalışması yapılıyor. Ekiplerce, asfalt kaplama çalışması, Meydan Mahallesi Haznevi Camii önündeki 516 sokakta gerçekleştiriliyor.

Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler ve Meydan mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son veren drenaj kanalı yapımından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e teşekkür etti.

Gürsel ve Mustafa Kemal mahallelerinin içinden geçmekte olan İskenderun’u Arsuz’a bağlayan Eyüp Sultan Caddesi’ndeki kapsamlı asfalt çalışması da tamamlandı.

Yağmursuyu drenaj kanalı yapımı tamamlanarak, asfaltlanan caddede, silindir muayene bacaları ve yağmursuyu hattı ızgaraları, yeni dökülen asfaltın seviyesine getiriliyor.

Araçların trafikte daha rahat seyretmesi ve ekiplerin silindir muayene bacalarına ve yağmursuyu hattı ızgaralarına daha rahat müdahalesini sağlamak amacıyla, silindir muayene bacalarının ve yağmursuyu hattı ızgaralarının kodu, yeni dökülen asfalt seviyesine yükseltiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here