Mesleki Eğitim Sınavında Başarılı Olanlara Belgeleri Verildi

0
112

Arsuz Nardüzü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de çalışan personellere yönelik, ABİGEM, TOBB MEYBEM yetkililerince fabrika içerisinde yapılan sınavların ardından başarılı olanlara İTSO’da belgeleri verildi.

Mesleki Yeterlilik Belgelerini sahiplerine takdim eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İşletmelerimiz için hayati önem taşıyan ve kendileri için bir ehliyet teşkil eden bu belgeleri sınavlarda başarılı olan hak sahiplerine veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde İskenderun ve çevresinde faaliyet gösteren firmalarımızı yetkili birimlerimiz ziyaret ederek, Alınması gereken Zorunlu Belgeler ile ilgili bilgilendirdik ve dönüşler de olmaya başladı. Burada önemli bir konuyu belirtmek istiyorum 2019 yılı sonuna kadar yapılan sınavların ücretleri TOBB MEYBEM tarafından geri ödenecek, bu da firmalarımız için bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. den Sezai Boncuk’da İTSO ve TOBB MEYBEM yetkililerine teşekkür ederek, uygulamanın işletme sahipleri ve çalışan personeller için de önemli bir fırsat olduğuna vurgu yaptı.

ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. de çalışan ve sınavlarda başarılı olan 13 kişiye Mesleki Yeterlilik belgesi verildi.

İTSO’da düzenlenen Mesleki Yeterlilik Belge Dağıtım törenine,  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu, ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. den Sezai Boncuk ve Fabrika yetkilileri, İTSO Dış Ticaret Memuru Meltem Kartal, ABİGEM Direktörü İdil Teoman, ABİGEM Mesleki Yeterlilik Uzmanı Zeynep Özer ile Mesleki Yeterlilik Belgesini almaya hak kazanan ustalar yer aldılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here