Melekler Evinde Mutlu!

0
112

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Liginin (KBSL) 11. haftasında konuk ettiği Kırçiçeği Bodrum Basketbol’u 97-54 mağlup etti.

Ligde son sırada bulunan ve henüz galibiyetle tanışamayan rakibi karşısında baştan sona üstün olan Hatay’ın Melekleri, ilk çeyreği 27-10 önde tamamladı. Mavi-Beyazlılar, ikinci çeyrekte de üstünlüğü elden bırakmadı ve soyunma odasına 21 sayılık farkla 44-23 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında fark iyice açıldı. Üçüncü çeyrekte savunma sertliğini arttıran Hataylı basketbolcular, rakibine sadece 6 sayı izni verdi ve üçüncü çeyrek 75-29 tamamlandı. Mücadelenin final çeyreğinde iki takım da yüksek yüzdeyle oynadı. İlk üç periyottaki skor avantajını değerlendiren Hatay’ın Melekleri karşılaşmadan 97-54 galip ayrılmasını bildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Maria Gajic attığı 19 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi olurken Gizem Başaran da 17 sayısı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Yarın İstanbul Üniversitesi’ni Konuk Ediyor

Temsilcimiz ligin 12. haftasında kendi evinde İstanbul Üniversitesi ile karşılaşmaya hazırlanıyor. 2018 yılının son maçına çıkacak olan Hatay’ın Melekleri, 30 Aralık Pazar günü (yarın) saat 16.30’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan zorlu mücadelede taraftarının desteğini yanında görmek istiyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here