Mega Haber’e ‘Dost’ Ziyareti

0
84

İskenderun’da 30 Ocak 2009 yılında yayına yayın hayatına başlayan, Mega Haber Gazetesi’nin 12’ci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile Sayfa Editörü Helga Terbiyeli, Mega Medya Grubunu ziyaret ederek, gazetenin kuruluş yıldönümlerini kutladı.

Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile Sayfa Editörü Helga Terbiyeli’yi, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Uygun ile Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı ağırladı. Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Terbiyeli, gazetecilik mesleğinin gerçek anlamda zor olduğunu belirterek, 12 yıldır bu sektörün içinde bulunan Mega Haber Gazetesinin, daha uzun yıllar başarılı yayınlarına devam edeceğine inandığını söyledi. Terbiyeli, sıcak karşılamasından ötürü, Ali Uygun ve Semir Yazıcı’ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Yazıcı da Mega Radyo, Mega TV ve Mega Haber Gazetesi ile ilgili faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ziyaret, genel gündem ve yerel medyaya yönelik sohbet ortamında fikir alışverişi altında sürdü.

Mega Haber Gazetesinin 12’ci yayın yılını tebrik ediyor, bugüne kadar yayında emeği geçen tüm basın emekçilerini kutluyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here