MCU Sports Academy Türkiye Şampiyonasına Damga Vurdu!

0
155

MCU Sports Academy Kick Boks Takımı, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasından 11 madalya ile döndü.

22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına 23 Sporcu ile katılan MCU Sports Academy Kick Boks Takımı, tüm kategorilerde toplam 11 madalya toplayarak, şampiyonaya damga vurdu ve kente mutlu döndü.

MCU Sports Academy Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, Şanlıurfa’da başarılı bir turnuva çıkardıklarını belirterek; “Turnuvada 11 Madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Mücadele eden ancak dereceye giremeyen sporcularımızın da emeğine yüreğine sağlık diyorum. İnşallah hep birlikte daha nice başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasında Dereceye giren sporcuların isimleri de şöyle; Ali Efe Tabanca, Elif Uğurlu, Aras Ekici, Tuna Ekici, Robert Emir Murt (2), Zeynep Kanalan, Gökçe Yürükel, Ezgi Yalçın, Yağmur Aksoy ve Mustafa Mert Karaca.

Robert Emir Murt Göz Doldurdu

MCU Sports Academy Kick Boks Takımının, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasından 11 madalya ile dönmesi mutluluk yaratırken, Robert Emir Murt’un iki madalya ile katkı sunması gözlerden kaçmadı.

Robert Emir Murt, Point Fighting ve Light Contact’ta Türkiye Üçüncülüğü dereceleri ile adını madalya kazananlara arasına iki kez yazdırdı. Şanlıurfa’dan iki madalya ile dönen Robert Emir Murt’un Milli Takım hayaline de tek bir derece kalmış oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here