Mavi-Beyazlılardan 3’te 3!

0
34

Onlarca branşıyla Türkiye’nin farklı kategorilerindeki üst liglerde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, büyük bir spor kulübü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hafta sonu farklı kulvarlarda çıktığı üç üst düzey maçı da kazanan Mavi-Beyazlılar, yangınla sarsılan Hatay halkına bir nebze de olsa moral verdi.

İlk olarak 10 Ekim Cumartesi günü Elazığ deplasmanında Birevim Elazığ İl Özel İdare takımına konuk olun Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, zorlu deplasmandan 81-70 galip ayrıldı. Aynı gün Voleybol Erkekler 1. Lig karşılaşmasında Yurt Grup Erzin Yeşilkent Spor’a konuk olan Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular sahadan 3-0 üstün ayrılarak lige güzel bir başlangıç yaptı. Son olarak 11 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdman Yurdu’nu konuk eden Büyükşehir Belediyespor’un başarılı hentbolcuları rakibini 41-26 yenmeyi başardı.

Böylelikle hafta sonu oynadığı maçlarda 3’te 3 yapan Hatay Büyükşehir Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının ve Hatay halkının yangın sebebiyle yaşadığı üzüntüyü hafifletmiş oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here