Mansuroğlu; “İç ve Dış Güçlerin Sahnelemeye Çalıştığı Bu Oyunu Bozacağız”

0
11

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “İç ve Dış Güçlerin Sahnelemeye Çalıştığı Bu Oyunu Bozacağız

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Taksim’de yaşanan bombalı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Terör eylemlerini, sadece belli bir guruptan değil kimden gelirse gelsin en keskin şekilde lanetlediklerini vurgulayan Mansuroğlu; “Son günlerde birileri tarafından desteklenen terör eylemleri sosyal ve ekonomik anlamda zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan vatandaşlarımın huzuruna ve yaşamına kast ediyor, hiçbir suçu olmayan çocuklarımızı bizden alıyor. Bu ülkenin insanlarını Türk, Kürt, Sünni, Alevi diye ayrıştırmaya çalışanlar muvaffak olamayacaklar. Ülkemize terörün kanlı yüzünü gösterdiler ama şunu bilsinler ki; Bu asil millet bu oyuna gelmeyecektir! Terörün kanlı ellerini kıracağız. Terörün dili, dini, rengi, ırkı olmaz. Kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik iç ve dış güçlerin sahnelemeye çalıştığı bu oyunu bozacağız” şeklinde konuştu.

Seçim atmosferine girilen günlerde bu olayın yaşanmasını manidar bulduklarını da sözlerine ekleyen Mansuroğlu; “Bu kanlı terör eylemleri, sadece belli bir guruptan değil kimden gelirse gelsin en keskin şekilde lanetliyor ve ülkenin seçim atmosferine girip iktidar değişimine gidilmeye çalışıldığı bu günlerde olmasını manidar buluyoruz. Bizler bu ülkenin yakın tarihinde yaşanan, MARAŞ, ÇORUM, SİVAS (MADIMAK), SURUÇ, ANKARA GAR katliamlarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu eli kanlı katillerin biz kimlere hizmet ettiklerini gayet iyi biliyoruz. Ülke olarak siyasi görüşü ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde bu şerefsizlerin emellerine ulaşmadan bu ülkeden defolup gitmeleri için dimdik ayakta duracak ve mücadelemize devam edeceğiz.

Güzel Ülkemin güzel insanları şunu unutmamalıyız; ‘Acılar Paylaştıkça Azalır’. Bu zor zamanları birbirimize sıkı sıkıya kenetlenerek atlatacağız. Düşmanı sevindirmeyeceğiz. Bu sebeple bu kanlı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor yaralılarımız içinde acil şifalar diliyorum. Başta memleketimiz İskenderun olmak üzere bütün vatanımıza aydınlık günler diliyorum. Yaşasın Halkların Kardeşliği!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here