Mansuroğlu; “Darbeleri, Şeref Madalyası Olarak Taşıyacağım!”

0
17

Akçay’da yapılması planlanan ve toplamda 148 hektar alanı kapsayan Taş Ocağı ve Kırma Tesisi ile alakalı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Toplantısını protesto etmek amacıyla, toplantı alanında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, kendisine yönelik tutumu kınadı. Mansuroğlu; “Arkadaşlarımızla beraber saldırı ve almış olduğunuz darbeleri bir Şeref Madalyası olarak taşıyacağım” değerlendirmesinde bulundu.

İlk raundun kazanıldığına da dikkat çeken Mansuroğlu; “Bugün Akçay ve çevre mahallerinin kendi doğasına, havasına, suyuna ve zenginliklerine sahip çıkma mücadelesinde, çevreyi katleden iktidar destekli günümüz canavarlarına karşı verilen mücadelede; il ve ilçe yönetim kurulu üyelerim, kadın ve gençlik kollarım ile Çevre Koruma Derneği Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber yaptığımız destek açıklama ve etkinlik ÇED Raporu Toplantısı engellemesinde; bizlere karşı gösterilen tutumu kınıyorum.

Arkadaşlarımızla beraber saldırı ve almış olduğunuz darbeleri bir Şeref Madalyası olarak taşıyacağım. İlk raunt kazanılmıştır. Kendi değerlerine sahip çıkan bölge halkına ve tüm sivil toplum kuruluşlarına, şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here