Mahallelerin Sorunları Konuşuldu

0
79

“Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik İstişare Toplantısı” kapsamında muhtarlarla bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden kentteki sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişarede bulundu.

Sakarya Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde Sakarya Mahallesi Taziye Evi’nde ilgili kurum yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Yönden, mahallelerimizin genel durumu ile ilgiler bilgiler aldı.

Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu ile Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri iştirak etti.

Kaymakam Yönden, vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasını temin ve tesis etmek üzere asayiş ve huzur başta olmak suretiyle, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetlerinin işleyişi hakkında istişare yaparak,  eksik yâda sorunların tespit edilmesinin sağlanması ve çözüme kavuşturulması noktasında yürütülecek çalışmaların belirlenmesi için bir araya gelindiğini belirtti.

İdari yapımızın en küçük birimi ve temel yapısı olan muhtarlarımız ile ilgili/yetkili kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Mahalle Muhtarları tarafından dile getirilen sorun ve ihtiyaçları dikkatle dinleyen Kaymakam Yönden, çözüme kavuşturulması sürecini hızlandırmak amacıyla kurum amirleriyle fikir teatisi yaptı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here