Liglerde Zorlu Hafta!

0
74

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Altay maçı ile yeniden çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı-Lacivertliler 5 Temmuz Stadında ağırlayacağı Altay maçını kazanarak yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Tokatspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve bu puan kaybıyla da 6. sıraya gerileyerek liderlik yarışından biraz uzaklaştı.

2. Lig temsilcimiz Hatayspor ise Pazar günü Reyhanlı’da oynayacağı Çankırıspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Ertem idaresinde kendi tesislerinde hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular, taraftarlarının desteği ile Çankırı maçını kazanacaklarına inandıklarını belirttiler. Bu arada Hatayspor’un önemli tribün gücü olan taraftarlarda, Pazar günü oynanacak maç öncesi Reyhanlı’ya çıkartma yapacak.

3. Ligde mücadele eden İskenderunspor 1967’de deplasmanda Manavgat Evrensekispor’a konuk olacak. Ligde kötü günler geçiren Mavi-Turunculu ekip, ligde galip gelerek moral bulmak ve bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

TFF 3. lig 1. grup temsilcimiz Kırıkhaspor, lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Hafta boyunca yaptığı sıkı çalışmaların ardından Diyarbakır’a giden Sarı-Lacivertli ekip, yapacağı son idmanla maç saatini beklemeye koyulacak. Ali Eren Beşerler idaresinde hafta boyunca galibiyet için çalıştıklarını belirten futbolcular, bu maç için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Haftanın Programı şöyle:

İskenderun Demir Çelikspor-Altay

16 Aralık 2012 Pazar Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mehmet Nevzat Adal, Engin Gökçe, Felat Tekeş

 

Manavgat Evrenseki Spor-İskenderunspor 1967

16 Aralık 2012 Pazar Saat 13.30

Evrenseki Stadı (Seyircisiz)

Alpaslan Cebe, Güngör Başkan, Selahattin Vulaş

Hatayspor-Çankırıspor

16 Aralık 2012 Pazar Saat 13.30

Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadı

Mehmet Fatih Gökçe, Emre Ajun, Sebahattin Ayvazoğlugil

Diyarbakır BŞ. Bld.spor-Kırıkhanspor

16 Aralık 2012 Pazar Saat 13.30

Diyarbakır Atatürk – Diyarbakır

Mehmet Kaftancı, Selman Timur, Çağlar Yıldız

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here